Laddar innehållet ...


Airtanning


HardRock Salong

Välj airtanning!

Vad är Airtanning och varför är det de bästa?
Tidigare har man använt sig av s.k. Spraytan. Nu har man vidareutvecklat tekniken och vi jobbar med en professionell Airbrush maskin. Detta innebär att vätskan sprayas ut i ett luftflöde som blir extremt finfördelad och ger ett otroligt jämnt resultat, på bara 10 min.

Hur kan alla bli så naturligt bruna?
– Vätskan du blir sprayad med är en DHA lösning som är en patenterad formula. Den utvecklar dina egna pigment som gör att du får en helt unik färg. Den återspeglar alltså hur du ser ut när du blir brun i solen, plus lite extra. De personer som har lättare för att bli bruna, kommer även lättare bli bruna med Airtanning. Det finns olika mörkhetsläge man kan välja mellan, beroende på hur intensivt du vill ha resultatet.

ALDRIG ORANGE!

Att bli orange är allas största skräck.
- Sprayade man 10 personer med Spraytan kom alla ut och såg exakt likadana ut. Man använde färgpigment som alla blev väldigt varma i hudtonen av. Detta händer INTE med vår vätska. Du kan vara helt trygg och du kommer att få en vacker, jämn ton som passar dig. Vi har även fått förtroendet att spraya bruden inför sitt bröllop. Det säger en hel del om kvalitén på vår produkt!

Hur lång tid tar det att få färg?
- Att utveckla färgen tar ca 10 min efter solduschen och fortsätter att utvecklas i upp till 24 timmar efter din behandling.

Hur länge varar solbrunheten?
Hur länge färgen sitter är olika från person till person. Det beror också på hur ofta man duschar och skrubbar sig. Räkna med ca 6-10 dagar. Färgen tonas gradvis bort precis som en naturlig solbränna. Läs mer HÄR om vad du bör tänka på innan din behandling för att få bästa resultatet!

Jag har väldigt ljus hy och bränner mig lätt. Kan jag bli brun med Get air Tan?
Ja, absolut! Den exklusiva formulan fungerar på alla hudtyper. Alla kan på så sätt få en naturlig och hälsosam bränna med hjälp av Airtanning.

Om det kommer färg på håret, försvinner det?
Ja. Formulan försvinner om du torkar med handduk eller sköljer håret med vatten.

Färgar formulan av sig på kläderna?
Välj gärna mörka löst sittande kläder direkt efter sprayning. Formulan torkar väldigt snabbt in i huden, men eftersom produkten är brunfärgad, kan den i vissa fall färga av sig på kläderna innan du har duschat första gången. Färgen är dock vattenlöslig. Skulle det färga av sig går det bort i normal maskintvätt, man bör dock undvika känsliga material som nylon/silke tills efter att du duschat av överskottsprodukten.

Hur fungerar Get air Tan om man har pigmentförändringar?
Det är naturligtvis väldigt individuellt, men Airtanning hjälper till så att hudfärgen blir mer enhetlig och jämn.

Kan alla genomföra en behandling?
Även om det inte finns några ingredienser i produkten som förorsakar några negativa reaktioner så rekommenderar vi gravida kvinnor och personer med svåra fall av astma/allergi eller diabetes att rådgöra med läkare först. Diabetiker bör vara försiktiga eftersom DHA är en typ av sockerlösning.

Välkommen att boka Tid!

HardRock Salong

Bli Brun med Airtan!

För BÄSTA resultat läs här INNAN din behandling!
-Scrubba dig och var nyduschad innan behandling. Du kan köpa bodyscrubs hos oss i butiken. Vid användandet av Bodyscrub avlägsnar du döda hudceller som gör att du får en jämnare färg och det sitter längre på en väl återfuktad hud.

- Återfukta huden efter du gjort en bodyscrub så det blir en jämn färg. OBS, inte för tätt inpå behandlingen då det kan lägga sig som en ”hinna” och täppa till. Bra produkter hittar du hos oss i butiken.

- Kom till din behandling i löst sittande mörka kläder.
- Använd INTE MakeUp, deodorant, parfym eller dylikt. Kom alltså helt naturell.
- Undvik vaxning och rakning 24h innan din behandling

EFTER din behandling, Tänk på detta!
- Duscha TIDIGAST 8 tim. efter behandlingen, vänta helst 24 tim.

- Vid första duschen kommer överflödig formula tvättas av och du kommer uppleva att du tappade lite av färgen. Detta är helt normalt, du kommer fortfarande vara brun och din bränna utvecklas fortfarande, det tar upp till 24 timmar innan full effekt uppnås.

- För att underhålla din bränna bör du återfukta din hud regelbundet. Produkter finns att köpa i butiken.

PRISER

Vi har valt att hålla riktigt låga priser. Det kommer vi göra ALLTID. För vi tycker att alla har rätt till att se sådär grymt läckra och fräscha ut - hela tiden!

HardRock Salong

img

© HardRock Salong 2016
Tel. 0435-15450


Webb från SunDigger Media