Laddar innehållet ...


Om Salongen

HardRock Salong i Klippan, trendernas salong med målsättningen att alla skall trivas och tycka det är kul att gå till frissan. Vårt retrotema gör salongen unik och med ett tema som vi tror att du gillar och känner igen.


The Beginning
Frida startade salongen 2009, med drömmen om världens bästa arbetsplats, med utrymme för kreativitet och nöjda kunder. KUNDFOKUS har alltid varit nummer 1.

Kreativitet
2013 köpte Frida en fastighet som i folkmun fortfarande är känt som gamla Koppra. Efter en massiv renovering fick vi möjlighet att utvecklas ännu mer och erbjuda fler tjänster. Detta var ett enormt händelserikt år och Frida blev även belönad med det prestigefyllda priset - ÅRETS FÖRETAGARE!

Var finns vi?
Salongen ligger på Vedbyvägen och du kan parkera på gaveln på vår egen kundparkering. Med er hjälp hoppas vi att bygga upp en bred kundkrets med gamla och unga, tjejer och killar. Hos oss finns inga åldersgränser, oavsett utgångsläge så brinner vi för det vi gör och skapar MAGI.

Kundfokus
Vi vill att du skall känna dig speciell när du går till HardRock Salong, men det betyder inte att vi bara gör Hårdrocks frisyrer, även klassiska och helt, vanliga. Givetvis med vår egen touch för att göra dig unik!

Utbildning
Vi åker på flera kurser om året och har de senaste 5 åren varit på internationella kurser och besökt mässor och stora visningar i bl.a London, Berlin och New York.

HardRock Salong Crew
Idag är vi ett helt gäng som jobbar på HardRock Salong och vi arbetar som ett Team där vi ständigt utvecklas. Vi har en stor shop och är experter på området hår och skönhet. Dessutom har vi hela 2 behandlingsrum med tjänster som Ögonfransförlängning, Vaxning, Airtan, Öronhåltagning med Blomdahls teknik m.m.

Framgång
Vi har många diplom och varit nominerade flertal gånger i tävlingar, bl.a som topp 10 mest framgångsrika företag i hela Skandinavien inom tävlingar i vår bransch. Det säger väl en hel del om kvaliten på oss frisörer som jobbar. Detta är något vi är extremt stolta över!

Magi
Känns detta som en plats för dig, att bli hörd och sedd och få resultatet exakt som du tänkt fast lite bättre? - Ring då eller logga in på vår onlinebokning. Så fixar vi resten. Inget hår är omöjligt - Vi sätter inga gränser! Jag vill boka tid NU!

Kundfokus - Kreativitet - Magi

Vill du jobba här?
Skicka gärna en intresseanmälan om du vill jobba eller ha praktikplats här. Vi har höga krav, men tveka inte att höra av dig, det kan vara just Du som vi söker. Skicka gärna ett mail!

HardRock salong

© HardRock Salong 2016
Tel. 0435-15450


Webb från SunDigger Media