Laddar innehållet ...


Presentkort

Nu erbjuder vi presentkort som du kan ge bort på olika behandlingar. Välj det som du vill ge bort! Till alla behandlingar serveras det kaffe eller te tillsammans med något smaskigt tilltugg.Peppermint Wake Up 60 min

15 min uppfriskande huvudmassage för att kicka igång blodcirkulationen i hårbotten, vilket stimulerar hårväxten samt motverkar spänningshuvudvärk och migrän. Avslutas med klippning och lätt styling samt en värdecheck till 20 min soltid i vårt D-vitamin berikande solarium.
Pris 490 kr
Intense Healing 90min

Skäm bort ditt trötta hår med riktig lyx! Värmeaktiverande Spainpackning för håret inkl hårbottensmassage. Här specialanpassar vi kuren efter behov. Stärkande Olaplexbehandling eller en mjukgörande fuktbomb för att bli av med frizz, m.m. Vi avslutar med klippning inkl lättare styling och du får även en värdecheck till 20 min soltid i vårt D-vitamin berikande solarium.
Pris: 690 kr.
Queen for a Day 120 min

För den som förtjänar att bli riktigt bortskämd! Värmeaktiverande Spainpackning för håret inkl 15 min avslappnande hårbottensmassage för att varva ner och släppa på spänningshuvudvärk samt motverka migrän. Vi specialanpassar spakuren efter behov, ex. Stärkande Olaplexbehandling eller en mjukgörande fuktbomb för att bli av med frizz, m.m. Brynformning och färg av både bryn och fransar. Klippning som avslutas med lyxig styling. Välj mellan värdecheck till 2x20 min i vårt D-vitaminberikande solarium eller prova en helkroppsbehandling i vår Airtan.
Pris: 950 kr.
Presentkort

Med ett presentkort på valfritt belopp kan den lyckliga som får gåvan själv få välja. Klippning, en ny hårfön från vår shop eller en färgning och några nya stylingprodukter? Presentkortet gäller även i Vaxbaren.


Välj valfritt belopp nedan:


© HardRock Salong 2016
Tel. 0435-15450


Webb från SunDigger Media