Laddar innehållet ...


Frisörprodukter

På HardRock Salong säljer vi utvalda produkter för de allra flesta behov. Vi arbetar med världsledande produkter från Tigi, Fudge, Goldwell, Ref, GHD, Maria Nila, m.fl. Leverantörerna av dessa världsprodukter tillför också ett kunnande genom sina ständiga produktutbildningar, som är något som du också får nytta av. Du kommer garanterat att uppskatta kvaliten på vårt produktutbud.

Vissa behandlingar får ett mångdubbelt bättre resultat och håller betydligt längre om du använder kvalitetsprodukter. Rådfråga gärna - det är helt gratis!

Ett stort misstag många gör är att de lägger alla pengar på färgbehandlingar, men sedan snålar in på produkterna, då håller resultatet inte alls lika länge. Våra shampoo är dryga och inte alls utspädda och innehåller koncentrerade råvaror, till skillnad från dagligvaruhandlens produkter, vilket gör dem väldigt prisvärda!
Läs mer om våra produkter!


Elektroniska produkter

HardRock Salong
Visste du att vi har väldigt brett utbud av alla möjliga former av plattänger, lock och vågtänger. Volumizers, fönar och rakapparater? Köp dina kvalitévaror hos oss - Du har minst 1 års garanti på alla elartiklar.

Plattång/ Stylingtång - med rörliga, flytande titaniumplattor glider de lätt igenom för absolut minsta slitage på ditt hår. Rundade för att även kunna skapa perfekta vågor och lockar. Finns i olika storlekar och utförande.
Pris från 1099 - 2699 kr
Finns även i Minisize med keramiska plattor Pris från 299 kr

Kontång - Klassiska Kontången har vi i 3 olika storlekar för att du ska kunna få precis de lockar du alltid önskat dig. Finns i olika utföranden allt från den klassiska keramiska värmen till den alldeles senaste tekniken med infraröd värme. Cutting Edge teknologi som sparar håret och som håller ännu längre!
Pris från 699-1500 kr

Big Wave/ Vågtång - Vågtänger, Krustänger o den riktigt stora "Big Wave" för att få effekten av härlig rörelse i håret. En otroligt lättanvänd produkt! Finns även i Minisize som är perfekt i den lilla resväskan.
Pris från 299-1100 kr

Rakapparater - Vi har oftast hemma i lager, både stora och små. Det är väldigt exklusiva apparater och är en väldigt uppskattad gåva. Är du ute efter något speciellt kan vi alltid ta hem det till er.

Fönar - Är du en av dem som står o fönar ditt hår i all världens evighet? Byt ut din gamla till en med riktig kvalite! Här snackar vi en rejäl blåst och med värmeteknologi som får håret att torka fortare. Rådfråga för mer info.

Fudge

HardRock Salong
Minns ni när Fudge revolutionerade hela svenska folket med sin "Shaper" ? De har rest en bra bit sedan dess. Men Shapern finns kvar! Även detta märke starkt nishat på styling som stands Out och håller vad det lovar.

TIGI Bed Head & Catwalk

HardRock Salong
Revolutionerande för hela Stylingvärlden. De är starkt nishade till häftiga, coola frisyrer som HÅLLER!

REF - Reference of Sweden

HardRock Salong
Med botaniska ingredienser revolutionerar de Wetline världen. Fantastiska schampoo och balsam som får din hårbotten och hår att stråla av glädje. Vi finner även outstanding variation av olika vaxer och stylingprodukter. Att det dessutom är ett svenskt märke är vi extra glada för!

Topic

Du ska inte behöva lida för att håret inte är lika fylligt som det alltid varit. Topic hårfiber är en produkt för både tjejer och killar. Kolla in denna länk så får du en hum om vad det är: Topic bilder

I en bransch som vimlar av kopior och plagiat som ger tomma löften, så står originalet Toppik ut som den produkt som testats och rekommenderats av miljontals konsumenter, läkare och kosmetologer världen över. Trots otaliga kopior kan ingen kopiera den patenterade tekniken som gör Toppik unik. Toppik är alltid 100% garanterad kvalité och gör att ditt hår ser tjockare ut på 1 minut.

Maria Nila

HardRock Salong
Även här ett svenskt märke som vi framförallt har valt att satsa på deras Färginpackningar och vaxer.

Övriga märken

Vi har alla våra favoriter och tar ofta hem nya saker för att testa och se om de kan utmana det vi redan har. Bara det bästa är bra nog! Vi lyssnar på dig som kund och dina önskemål för att skapa de absolut bästa resultaten, var inte rädd för att komma med feedback! Vi har väldigt nöjda kunder och skulle du mot förmodan inte vara nöjd trots noggrann konsultation och expertishjälp så hjälper vi dig att byta produkten mot något som känns mer lämpligt.

© HardRock Salong 2017
Tel. 0435-15450