Klippningar

Klippningar

Klipp Standard

Vår vanligaste tjänst. Här ingår en snabb tvättning, konsultation, klippning och lättare styling. Har du extra tjockt hår tar det lite längre tid att klippa igenom håret, välj då istället Klippning Extra tjockt/Ny frisyr/Ny kund.

Klipp LYX

”Åh, det bästa med att komma till frisören är att få håret tvättat!” får vi ofta höra. Här får du en Klippning Standard toppat med 15 minuters avkopplande indisk skalpmassage med en hårbottenscrubb. Garanterad avkoppling och upplyftande känsla i såväl själ som hårbotten.

Klippning Mini- Quickfix/Toppning

Toppning av långt hår eller underhåll av kort hår. För dig som klipper dig lite oftare, varannan till var fjärde vecka och till exempel vill putsa till din fade. Tvättning ingår EJ.

Extra tjockt/Ny frisyr/Ny kund

När du vet med dig att ditt hår kräver lite mer tid väljer du denna tjänst. På så sätt behöver vi inte stressa och du får det resultatet du är ute efter. Vid en ny frisyr, eller som ny kund behövs oftast mer tid för att noggrant gå igenom och hinna med både extra konsultation och extra utbildning. Vid denna tjänst är 60 min avsatt och vi fokuserar just på konsultation och utbildning. Även om du vill ha en mer avancerad styling kan du välja denna tjänst. Tvättning ingår.

Balding / Krans

Till dig som vill raka av allt hår i en och samma längd eller som bara vill putsa till runt nacke och öron.

Barn 0-10 år

Klippning för barn 0-10 år. Tvättning ingår ej, kom gärna med tvättat och borstat hår. Efter besöket får man välja en tatuering och färg i håret med krita godkänt enligt Grön Salongs riktlinjer.

Barber

Barber

Skägg & Mustaschtrim

Skägg och mustasch trimmas ner till önskad längd med hjälpa av maskin, därefter snyggar vi till eventuella linjer.

Barber Basic

Mustasch och skägg formklipps för att passa ditt ansikte och dina önskemål. Vi fräschar upp linjer och markeringar.