Klippningar

Klippningar

Klipp Standard

Vår vanligaste tjänst. Här ingår en snabb tvättning, konsultation, klippning och lättare styling. Har du extra tjockt hår tar det lite längre tid att klippa igenom håret. Välj då istället Klippning Extra tjockt, eller om du vet med dig att du vill ha extra styling.

Klipp LYX

”Åh, det bästa med att komma till frisören är att få håret tvättat!” får vi ofta höra. Här får du en standardklippning toppat med 15 minuters avkopplande indisk skalpmassage med en hårbottenscrubb. Garanterad avkoppling och upplyftande känsla i såväl själ som hårbotten.¨

Mini / Quickfix

Topp/Kantklipp långt hår Underhåll av kort hår t.ex om du klipper dig varannan till var 4e vecka. För dig som vill underhålla din fade OBS Tvättning ingår ej.

Ny Frisyr/Ny kund/ Extra tjockt

När du vet med dig att ditt hår kräver lite mer tid väljer du denna tjänst. På så sätt behöver vi inte stressa och du får det resultatet du är ute efter. Vid en ny frisyr, eller som ny kund behövs oftast mer tid för att noggrant gå igenom och hinna med både extra konsultation och extra utbildning. Denna tjänst är 60 min avsatt och vi fokuserar just på konsultation och utbildning.

Balding / Krans

Till dig som vill raka av allt hår i en och samma längd Till dig med krans eller puts runt öron och nacklinje

Barn 0-10 år

Klippning för barn 0-10 år. OBS ej inkl tvätt. Efter besöket får man välja en tatuering och färg i håret med krita godkänt enl. Grön Salongs riktlinjer

Barber

Barber

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom skägg och mustasch.

Skägg & Mustaschtrim

Trimma ner allt i samma längd med maskin.

Barber Mini - Quickfix

Trimmar mustasch och skägg med maskin/sax och fräschar upp linjer och markeringar med kniv.

Barber Basic

Behandlingen börjar med en skäggbalm och massage och därefter varma omslag för att mjuka upp skägget inför trimning & rakning. Vi avslutar alltid med en av våra mest omtyckta skäggbalsam och en skäggolja som håller dig fräsch hela dagen.

Barber Slätrakning med kniv

Barber Slätrakning med kniv basic En klassisk rakning med traditionell rakkniv. Behandlingen tar ca 50 min där vi först masserar in rakolja i ansiktet för att mjuka upp skägget och lägger sedan varma handdukar för att mjuka upp huden och undvika hudirritation inför rakningen. Efter rakningen görs samma procedur om en gång till för att få en så nära rakning som möjligt. Vi avslutar med Aftershave. Slutresultatet är en förnyad hy och ett yngre framträdande.

Barber Slätrakning med kniv Deluxe inkl. Ansiktslyft

Barber Deluxe är en exklusiv avslappnande skägg och ansiktsbehandling. Vi startar behandlingen med ansiktsrengöring, och varma omslag för att öppna upp porerna, då mjukas huden och skägget upp inför en ansiktsbehandling. Vi arbetar med galvanisk mikroström för ett ansiktslyft som gör att produkterna tränger djupt ner och samtidigt tränar ansiktsmusklerna. Lättar spänningar i ansiktet och sätter fart på lymfsystemet så att eventuella svullnader och bekymmersrynkor minskar och slätar ut huden. Vi avslutar med en ansiktsmask för att exfoliera och främja ny cellväxt för huden. För att få ett långvarigt resultat, rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar med en till två veckors mellanrum.