Ansiktsbehandlingar för män & kvinnor

Ansiktsbehandlingar för män & kvinnor

Produkterna vi använder är från de organiska och ekologiska CHOKLADSERIEN & Maria Åkerberg, både för män och kvinnor.

Lilla Ansiktsbehandlingen (25 min)

Rengöring, peeling, mask, hårbottensmassage och återfuktning är en del av alla våra ansiktsbehandlingar. Detta är basen och en skön enkel behandling för ett fräscht resultat.

Ansiktsbehandling LYX (50min), inkl. AHA-syra

inkl allt i Lilla Ansiktsbehandlingen. Med hjälp av AHA-syra kan vi effektivt och närande djuprengöra porer och släta ut fina linjer.

Peel the day off!

Peel the day off!

En lyxig behandling som börjar med en skön ryggskrubb, som återfuktar och exfolierar huden. Efter skrubben, smörjs ryggen in med varm och återfuktande olja, med lätta masserande drag. När ryggen är klar, fortsätter vi med en skön ansiktsbehandling som rengör, exfolierar , samt återfuktar, ger balans och näring åt huden. En behandling för vintertrött och torr hud, som ger lugn och ro för såväl det yttre som det inre.

Pure Cell Treatment

Pure Cell Treatment

Världsunik ansiktsbehandling från Maria Åkerberg

Pure Cell Treatment

Vår helt unika Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från Rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse med hjälp av den näringsrika livskraften i Rosenrot.

Resultat är hud med en omedelbar vitalitet och lyster som är långsiktigt uppbyggd på djupet. Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultat mest synligt på mogen hud.

Det här händer med din hud

• Omedelbar lyster
• Ökad cellförnyelse
• Egna hudceller blir mer motståndskraftiga
• Ökat skydd mot fria radikaler
• Kollagenproduktionen stimuleras
• Hudens skyddande syramantel byggs upp
• Reparationssystemet i huden påskyndas
• Ökad vitalitet och spänst
• Långsiktigt återuppbyggd hud

Boka en Pure Cell Treatment och upplev skillnaden direkt!

Topp till tå

Topp till tå

Behandlingen börjar med en ljuvligt varm, återfuktande chokladinpacking, som sedan fortsätter med en avkopplande ansiktsbehandling där huden rengörs, exfolieras och återfuktas med produkter anpassade efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med en mjukare massage, som kapslar in inpackningens hudnärande ämnen, för total återfukting.