Ansiktsbehandlingar för män & kvinnor

Ansiktsbehandlingar för män & kvinnor

Produkterna vi använder är från de organiska och ekologiska CHOKLADSERIEN & Maria Åkerberg, både för män och kvinnor.

Lilla Ansiktsbehandlingen (25 min)

Rengöring, peeling, mask, hårbottensmassage och återfuktning är en del av alla våra ansiktsbehandlingar. Detta är basen och en skön enkel behandling för ett fräscht resultat.

Ansiktsbehandling LYX (50min), inkl. AHA-syra

inkl allt i Lilla Ansiktsbehandlingen. Med hjälp av AHA-syra kan vi effektivt och närande djuprengöra porer och släta ut fina linjer.

Peel the day off!

Peel the day off!

En lyxig behandling som börjar med en skön ryggskrubb, som återfuktar och exfolierar huden. Efter skrubben, smörjs ryggen in med varm och återfuktande olja, med lätta masserande drag. När ryggen är klar, fortsätter vi med en skön ansiktsbehandling som rengör, exfolierar , samt återfuktar, ger balans och näring åt huden. En behandling för vintertrött och torr hud, som ger lugn och ro för såväl det yttre som det inre.

Body Scrub

Body Scrub

Kroppsskrubben hjälper till att ta bort döda hudceller och framhäver den nya återfuktade huden. Efter skrubben återfuktas kroppen med en mjukgörande lotion och balm från MARIA ÅKERBERG. Produkterna anpassas efter önskemål och behov. En behandling som gör huden sammetslen och återfuktad på djupet!

Topp till tå

Topp till tå

Behandlingen börjar med en ljuvligt varm, återfuktande chokladinpacking, som sedan fortsätter med en avkopplande ansiktsbehandling där huden rengörs, exfolieras och återfuktas med produkter anpassade efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med en mjukare massage, som kapslar in inpackningens hudnärande ämnen, för total återfukting.