Ansiktsbehandlingar för män & kvinnor

Ansiktsbehandlingar för män & kvinnor

Produkterna vi använder är från de organiska och ekologiska CHOKLADSERIEN & Maria Åkerberg, både för män och kvinnor.

Lilla Ansiktsbehandlingen (25 min)

Rengöring, peeling, mask, hårbottensmassage och återfuktning är en del av alla våra ansiktsbehandlingar. Detta är basen och en skön enkel behandling för ett fräscht resultat.

Ansiktsbehandling LYX (50min), inkl. AHA-syra

inkl allt i Lilla Ansiktsbehandlingen. Med hjälp av AHA-syra kan vi effektivt och närande djuprengöra porer och släta ut fina linjer.

Ansiktsbehandling - Galvanisk Microström

Ansiktsbehandling - Galvanisk Microström

I denna ansiktsbehandling använder vi vårt fantastiska redskap; Beauty Iron. Med hjälp av galvanisk microström och värme från Beauty Iron, slussas produkterna in djupare in i huden och ger ett mer djupgående resultat. Samtidigt tränar microströmmen dina ansiktsmuskler och stramar upp och slätar ut huden. Vilket ger ett fantastiskt fint lyft och din hud blir mer spänstig och full av lyster. För att få ett långvarigt resultat, rekomenderar vi en kur på minst 4 behandlingar med en till två veckor mellan behandlingarna Detta kan köpas som ett paket.

Peel the day off!

Peel the day off!

En lyxig behandling som börjar med en skön ryggskrubb, som återfuktar och exfolierar huden. Efter skrubben, smörjs ryggen in med varm och återfuktande olja, med lätta masserande drag. När ryggen är klar, fortsätter vi med en skön ansiktsbehandling som rengör, exfolierar , samt återfuktar, ger balans och näring åt huden. En behandling för vintertrött och torr hud, som ger lugn och ro för såväl det yttre som det inre.

Solmassage

Solmassage

En lätt massage med en brun utan sol, Tan in a Bottle, från Maria Åkerberg, Krämen masseras in över hela kroppen med lätta och långa drag, för ett jämnt och fint resultat. Tan in a bottle är en brun utan sol som bygger upp en fin nyans och som anpassar sig efter din egna hudton och färg. Solmassagen bokas med eller utan helkroppskrubb. Bokar du endast solmassagen är det viktigt att du skrubbar hela kroppen själv, innan din behandling, för att få ett så jämnt och hållbart resultat som möjligt. Du ska inte skrubba eller duscha inom 24 timmar efter behandlingen.