New Generations Hårfärg & Permanent = Säkra Kreativa Hårfärger

New Generations Hårfärg & Permanent = Säkra Kreativa Hårfärger

Världens glansigaste och mest reflekterande färg, tack vare att vi inte behöver använda oxidation och förstöra hårets fjällskikt.

New generationsfärger är ett samlingsnamn för de färgmärken som är godkända att använda inom certifieringen Safe Hair & Beauty Salon. Detta är en syntetisk färg, som fäster med plus och minusladdningar i håret, till skillnad från traditionell färg som utvecklas med hjälp av oxidation. Färgen vi arbetar med är framtagen av ett danskt företag, just för Gröna Frisörer. Dessa färger är fria från toluene-2,5-diamine (PTD), P-phenylenediamine (PPD), resorcinol (hormonstörande), ammoniak, parfym, silikoner, phtalater, parabener eller andra skadliga och allergiframkallande ämnen. Färgen skadar inte hårets struktur utan är skonsam, skyddande och ger en fantastisk, hållbar glans. Den täcker grått hår, finns i alla tänkbara nyanser och kan färga i ditt eget ljushetsläge och mörkare. Vid ljusare önskemål behöver vi använda blekning/ lerblekning först.

Vid en övergång kan man uppleva att det kliar lite och fäster en del i hårbotten. Detta beror på att hårbotten är så skadad från sviterna av traditionell färg och huden “suger åt sig”. Färgen är sur i sin PH-lösning och verkar läkande på huden. Det som kliar kan man jämställas med ett “sår som läker”.

Det mest återkommande kommentaren från kunderna är” vilken fantastisk skön luftkvalitet” och “wow! färgen håller glansen mycket bättre än traditionell färg och utväxten blir inte alls lika skarp”

BOKA TID HÄR

Permanent

Permanent

Vår New generation Permanent är en mild permanent från Hårologi som är ett säkert permanentsystem, baserat på Cysteamin-teknologin som ger en mycket skonsam permanent, utan ammoniak och tioglykolsyra. Innehåller viktiga aminosyror som förbättrar hårets kvalité och permanentresultatets hållbarhet. Hållbarhet tills håret växer ut men givetvis avtar spänsten efterhand och beror på hårets struktur, kvalité och hur man vårdar håret hemma. Den ger en mycket fin spänst med ett jämnt resultat och naturlig känsla.