The Greenteam

Frida Simonsen

Frida Simonsen

Grundare & Serieentreprenör

Certifierad Frisör sen 2009 med extra utbildningar inom medicin och naturterapi gör att jag är väldigt intresserad av den holistiska hälsan och hur vi kan påverka hårets kvalite. 

Innehar även Mästarbrev vilket innebär att jag är en väl ansedd frisör med många års erfarenhet i yrket.  

Skapar och ser visioner om en hälsosammare skönhetsindustri. 

Caroline Magnusson

Caroline Magnusson

Grundare & Serieentreprenör

Certifierad medicinsk massageterapeut, hälsoinspiratör och frisk- & skönhetsterapeut.
Med ett stort intresse för psykisk och fysisk hälsa utför jag djupgående behandlande massage och skönhetsbehandlingar med fokus på långsiktiga resultat.

Jag sammanväver massage, motion och energi i min inspirations- & coachprogram där vi med olika medel höjder energin och maximerar vår kraft.

Jag motiverar och inspirerar min omvärld till ett liv med mer energi och välmående.

Josefine Åstrand

Josefine Åstrand

Frisör, Barberare & Vaxterapeut 

Certifierad Frisör & Barberare sen 2009 med ett stort fokus på ett professionellt och välarbetat hantverk. Jag har en hög känsla för service och guidar dig mellan de klassiska frisyrerna såväl som de allra senaste trenderna. Min vision är att skapa ditt drömhår! 

Kristin Lindberg

Kristin Lindberg

Frisör, Barberare & Vaxterapeut

Jag är en noggrann och målmedveten frisör med öga för detaljer och närhet till skratt. Flerfaldiga priser bl.a SM-Guld i Frisöryrket vittnar om stor passion för mitt arbete. Med mitt handlag har jag målet att du ska få en snygg look och ett stort leende på läpparna.

Cajsa Johansson

Cajsa Johansson

Frisör & Barberare

Certifierad frisör som brinner för att ge er kunder som kommer till mig en skräddarsyd look som passar just dig! Mina starka sidor är att jag lyssnar på vad du vill och behöver. I min stol får du en stund av lyx.

Trine Rasmussen

Trine Rasmussen

MakeUp-Artist & Stylist

Utbildad MakeUp artist som kommer in och gör fest & brudmakeup och får dig att känna dig trygg och lugn. Bubblande personlighet med närhet till skratt

Anna Chmielewska

Anna Chmielewska

Samarbetspartner Permanent MakeUp & Utbildare

Jag har ett enormt driv & kreativitet i mig och vill alltid ligga i framkant. Är specialiserad på de behandlingar jag utför och jobbar med dessa varje dag. Jag blev den första utbildaren inom permanent makeup för världens ledande märke phicontour (phibrows academy) Metoderna och teknikerna jag jobbar med är de senaste inom branschen och godkända enligt Grön Kliniks riktlinjer. Mina kunder skall känna sig välkomna och gå ifrån med en positiv upplevelse. Kvalité framför kvantitet.