Vår Vision

Vår Vision

Vår Vision är att vi på Hard Rock Eco ska inspirera till en hållbar vardag, och en hållbar värld! Vi ska vara en trovärdig källa till kunskap och vara utbildande i vår verksamhet och kommunikation. Vi visar hur enkelt det är att välja hållbart, och att resultatet blir ännu bättre när man inte använder ingredienser som stör vårt immun och hormonsystem, och som faktiskt stärker och gynnar både huden och hälsan.

Varför gör vi det här?

Varför gör vi det här?

Vi vill ha ett yrke som ger oss stimulans och mening. Vi ger oss själva ett yrke där vi kan vara friska och starka i hela livet. Samtidigt som vi skapar en mening för framtiden.

Vi medvetandegör och visar att det finns alternativ till problematiska kemikalier i skönhetsvärlden, så vi slipper ha dem i miljön och i vårt blodomlopp, och hjälper samtidigt våra medmänniskor till en bättre vardag, och därigenom en bättre värld.

Vi älskar resultat! Produkter och behandlingar måste hålla måttet för våra höga krav. Vi tvingar aldrig på någon vår filosofi, däremot visar vi varje dag vilka vackra och hållbara resultat vi får fram med naturligare produkter.

Hur bidrar du till vår vision?

Hur bidrar du till vår vision?

Genom att endast handla godkända, säkra skönhetsprodukter gör du dig själv och miljön en stor tjänst.


Genom att berätta för alla du känner att vi finns, att vi vill göra skillnad, och är beredda att kämpa för det!


Varenda krona du handlar för är en röst och vi röstar för en säker skönhetsindustri!
-Because mother Earth's worth it!


“Vi kommer vara en pådrivande del i att förbättra miljön genom att driva frågor om ingredienserna och förpackningarna inom skönhetsindustrin, ni kan räkna med oss helt enkelt!" / HardRock ECO Greenteam."