Hållbart, Magisk, Kreativt

Hållbart, Magisk, Kreativt

T​ill dig, du medvetna konsument​ - Tack! Ni gör livet bättre för hela världen!

The beginning 

Starten i Juni 2009 var resultatet av målet att få ha världens bästa arbetsplats och kunden i centrum, säger Frida som öppnade HardRock Salong i Klippan, Skåne. Driftig + visionär resulterade snabbt i fullbokat schema och efter bara 5 månader anställdes den första kollegan.  

2013 kammades priset för Årets Företagare hem, och salongen expanderade till en betydligt större lokal på 200 m2. Kort därefter utvecklade Frida allergi och skulle bli tvungen att sälja eller sadla om….. OM det inte vore för Grön Salong & Grön Klinik. Frida gjorde några studiebesök på andra Gröna Salonger och efter en utbildning i Danmark tillsammans med kollegan Kristin var saken klar.

Vändningen

Vändningen

Oktober 2018 blev salongen gröncertifierad enligt världens tuffaste restriktioner och lyckan var total. Frida kunde äntligen börja jobba igen och företaget döptes om till HardRock EKO-Salong. På vägen träffade hon Caroline, som kom att bli delägare i företaget i årsskiftet 18/19.  
När två kloka huvud slås ihop blir det uppenbarligen inget annat än succé. Ni finner två kraftfulla serieentreprenörer som ledare för HardRock ECO Safe Hair & Beauty Salon & Shop. De ser lyckan och glädjen att få leda andra till naturligare val i vardagen för att kunna kombinera Skönhet & Hälsa och dessutom ha riktigt roligt på jobbet. 

När man väljer Ekologiskt är det många som tror att man måste vara på ett visst sätt, men Frida & Caroline står upp för att man kan vara precis som man är och så mycket mer och ändå välja giftfria, säkra skönhetsprodukter och tjänster. 

Maj 2019 lanserade Frida & Caroline världens första gröncertifierade webshop som levererar internationellt.  

“Vi har rätt personer på rätt plats och vår personal ger dig som kund precis vad du behöver. Vi är så stolta över våra medarbetare och kunder som bidrar till vårt fantastiska #Greenteam. Framtiden är ljus!"

Företagets Vision

Företagets Vision

är att fler salonger och kliniker ska upptäcka hur enkelt och kul det är att jobba som Gröncertifierad. I samband med 10-års jubileumet stärker vi varumärket HardRock ECO och öppnar upp för Franchisemöjligheter.

“Vi kommer vara en pådrivande del i att förbättra miljön genom att driva frågor om ingredienserna och förpackningarna inom skönhetindustrin, ni kan räkna med oss helt enkelt!" / HardRock ECO Greenteam."