Hållbart, Magisk, Kreativt

Hållbart, Magisk, Kreativt

T​ill dig, du medvetna konsument​ - Tack! Ni gör livet bättre för hela världen!

The beginning 

Starten i Juni 2009 var resultatet av målet att få ha världens bästa arbetsplats och kunden i centrum, säger Frida som öppnade HardRock Salong i Klippan, Skåne. Driftig + visionär resulterade snabbt i fullbokat schema och efter bara 5 månader anställdes den första kollegan.

2013 kammades priset för Årets Företagare hem, och salongen expanderade till en betydligt större lokal på 200 m2. Kort därefter utvecklade Frida allergi och skulle bli tvungen att sälja eller sadla om….. OM det inte vore för Grön Salong & Grön Klinik. Frida gjorde några studiebesök på andra Gröna Salonger och efter en utbildning i Danmark tillsammans med kollegan Kristin påbörjades resan till en Hållbar Salong.

Vändningen

Vändningen

Oktober 2018 invigdes en grönare salong och Frida kunde äntligen börja jobba igen och företaget döptes om till Hard Rock ECO Salong, Klinik & Shop.

På vägen träffade hon Caroline, som kom att bli delägare i företaget i årsskiftet 18/19.
När två kloka huvud slås ihop blir det uppenbarligen inget annat än succé. Ni finner två kraftfulla serieentreprenörer som ledare för Hard Rock ECO Salong, Klinik & Shop. De ser lyckan och glädjen att få leda andra till naturligare val i vardagen för att kunna kombinera Skönhet & Hälsa och dessutom ha riktigt roligt på jobbet.

Maj 2019 lanserade Frida & Caroline en webshop som endast säljer produkter som är godkända av Grön Salong. Hållbara produkter ska vara enkelt att ta del av, oavsett var du befinner dig.

shop.hardrocksalong.com

“Vi har rätt personer på rätt plats och vår personal ger dig som kund precis vad du behöver. Vi är så stolta över våra medarbetare och kunder som bidrar till vårt fantastiska #Greenteam. Framtiden är ljus!"

Företagets Vision

Företagets Vision

Vår Vision är att vi på Hard Rock Eco ska inspirera till en hållbar vardag, och en hållbar värld! Vi ska vara en trovärdig källa till kunskap och vara utbildande i vår verksamhet och kommunikation.

Vi visar hur enkelt det är att välja giftfritt, och att resultatet blir ännu bättre när man inte använder ingredienser som stör vårt immun och hormonsystem, och som faktiskt stärker och gynnar både huden och hälsan.