Hårkurer

Vi arbetar med hårkurer på ett sätt som kombinerar nytänk med tusenåriga traditioner och inkluderar örter och växter för att stärka håret och ge det lyster och spänst.
- Detta är basen i alla våra behandlingar som vi alltid rekommenderar i ett första stadie som steg1.
Vi arbetar med en peeling för att få bort döda hudceller som motverkar torrhet, en röd och kliig hårbotten, fet hårbotten, mjäll, eller bara en skön stimulerande kur.
I samband med scrubben ger vi en 15 min lång huvudmassage som är totalt avkopplande och lugnande.
Pris: 250 kr
I kombination med hårdetox 450 kr
En djuprengöring med alger och lera. -Perfekt i kombination med hårbottensskrubb

- Tvättar rent på djupet och tar bort silikonrester från hårstrået. Till viss del även mineraler.
Vi låter leran och algerna verka i 10 min och detta kan kombineras med lerinpackning även på händerna.
Rek för alla hår, speciellt de som går från traditionell hårvård till ekologisk och även de med tendens till att håret blir fett.
Pris: 250 kr
Handinpackning i samband med behandlingen pris: 50 kr
I kombination med scalpskrubb totalpris: 450 kr
Perfekt som en avslutning efter hårdetoxen och skrubben. Vi sköljer med olika örtavkok för att sluta håret och ge det näring och glans. Sköljs ej ur.
Pris: 200 kr

- Salvia
Salviablad används i hud och hårvård för antiseptisk och antiinflammatorisk verkan. Extrakt av salvia är ett traditionellt växtbaserat läkemedel för lindring av mindre hudinflammationer och passa bra för en irriterad och mjällig hårbotten.
Salvia används också för att göra håret mörkare och det sägs även dölja gråa hår något. Fantastisk glans till framförallt mörkblonda och bruna hår Perfekt för att motverka fet hårbotten.

- Kamomill
En ört som gör ljusa hår magiskt glansiga och kan efter upprepade behandlingar upplevas ljusa upp något litet och ge en mer gyllene ton åt ”musiga” hår. Verkar även utredande och lugnande på eksem/sår och irriterad hårbotten.
Är man allergisk mot korgblommiga växter ska man inte använda kamomill.

- Nässla
Hårväxtstimulerande avkok fyllt av näring. Stärkande på hår och hårbotten o ger mycket glans. Av alla gamla örter ansågs nässelsaft vara tillförlitligast som hårbehandlingsmedel och används alltså både invärtes och utvärtes.
Nässlan har en läkekraft både i rot, stjälk, blad och blommor. Nässelte att dricka är bra vid grusbildning i njurar och blåsa, huvudvärk och eksem.
Den ökar järnhalten i blodet och är mycket bra för hårväxten.

- Rosmarin
För alla – verkar uppiggande och antiseptisk, lätt hårväxtstimulerande Rosmarin ger håret nytt liv och ökad volym. Det får en lyster och hjälper även den till att få mjällen att försvinna.
100% naturliga ingredienser med stor andel av den heliga honungen. Du får tid att avnjuta denna läkande och lyxiga inpackningen med varm handduk och en stilla stund i lugn och ro, avslutas med en kopp örtte. Rekommenderas att boka tillsammans med scalpscrub för en ännu härligare upplevelse.
Pris 550 kr
I kombination med scalpscrubb: 750 kr
Utförs enligt en speciell massagemetod som härstammar från indiska traditionen Champissage. Den utförs i sittande ställning och kan göras både på torrt och vått hår samt med olja. Vid speciella hår- eller hårbottensproblem kan den även göras med en speciellt sammansatt blandning anpassad för just dig. Om vi masserar med olja krävs en hårdetox med lera efteråt för att tvätta ur oljan.
Massagen stärker håret och stimulerar hårväxten då den ökar blodcirkulationen och näringstillförseln till hårsäckarna. Den är bra för alla typer av lindrigare problem med hår- och hårbotten. Att den dessutom både är avslappnande och energigivande är ju bara en fördel.
Massagen har visat sig ha välgörande effekter vid stress, sömnsvårigheter, klåda och andra hårbottensproblem, spända och ömma muskler m.m.
Huvudmassagen tar ca 30 minuter
Pris:350 kr

VID FRÅGOR KONTAKTA OSS

+46 (0) 4 35 - 154 50