Kropps- och skönhetsbehandlingar

Välj mellan en 30 eller 60 minuters behandling, beroende på önskemål och behov. Produkterna vi använder är från den organiska och ekologiska ROSENSERIEN, för både män och kvinnor. Rengöring, peeling, mask och återfuktning är en del av alla våra ansiktsbehandlingar och beroende på behandling fokuserar vi på olika områden så som linjer, cirkulation, acne etc. Massage i ansikte och hårbotten, ansiktslyft med galvanisk microström kan fås i 60 minuters behandlingarna.
En kroppscrub är gjord av naturliga "slipande" material såsom salt, socker som blandas med massageoljor och aromatiska oljor för att maximalt rena och återfukta din hud. En kroppsskrubb hjälper till att ta bort döda hudceller och framhäver den nya återfuktade huden. Efter skrubben återfuktas kroppen med en mjukgörande lotion och balm från MARIA ÅKERBERG. Produkterna anpassas efter önskemål och behov.
80 minuter av lyx, avslappning och harmoni. Behandlingen börjar med en skön exfolierande body scrub för att sedan återfuktas med en lyxig lotion och balm för total återfuktning. Behandlingen avslutas med en avkopplande ansiktsbehandling där huden rengörs, exfolieras och återfuktas med produkter anpassade efter din hudtyp.
Välj mellan att forma brynen med hjälp av plockning med pincett eller vaxning. Färgning av fransar och bryn görs med naturlig växtfärg, helt fri från gifter och allergiframkallande ämnen.

VID FRÅGOR KONTAKTA OSS

+46 (0) 4 35 - 154 50