Vi som jobbar här

Frida Simonsen

Grundaren av HardRock EKO-Salong & På Naturligvis


Jag är en riktig entusiast och måste vara sann mot mig själv för att må bra. Jag älskar att göra folk fina och glada och brinner för att vara en riktigt bra arbetsgivare. Det känns helt underbart att kunna vara lika kreativ på jobbet som innan och samtidigt utesluta alla skadliga kemikalier. Som utbildad naturterapeut kan jag dessutom behandla hår och hudproblem som jag ofta möter på salongen. Jag har hittat hem helt enkelt! #hårterapeut

Caroline Magnusson

Grundare till Care by Caroline, den första Gröncertifierade Kliniken i Sverige.


Mitt stora intresse för manuell medicin, hälsa, och skönhet gör att jag aldrig vill sluta lära mig och förmedla till andra. För mig är det viktigt att mina kunder inte bara får en bra behandling, utan även får kunskapen att själva kunna förebygga skador och spänningar för att kunna leva ett så smärtfritt och obehindrat liv som möjligt.
Till mig kan ni komma för en ordentlig omgång massage, förebyggande, återhämtande och avslappnande. Eller för att få en skön, lyxig skönhetsbehandling. Alltid i hälsans tecken!

Josefine Åstrand


Jag är Certifierad frisör sedan 2009 med en enorm passion för skönhet, hälsa och träning/fitness. Jag är uppvuxen i Klippan men är idag bosatt i Helsingborg tillsammans med min dotter och sambo. Grön Salong-konceptet passar mig och min livsstil perfekt. Vi lever i en väldigt medveten era. Vi är kräsna och vi granskar allt i från vad vi äter till vad vi smörjer våra kroppar med, så varför inte vara kräsna även när det kommer till våra hår? Ekologisk hårvård värnar om kunden, miljön och inte minst oss frisörer. För mig känns det som ett stort kliv i rätt riktning.

Cajsa Johansson


Jag har jobbat som frisör sen 2016 och ska ta mitt gesällbrev denna hösten. Mitt stora intresse är att få vara aktiv och hälsosam och jag tränar och tävlar mycket inom ridsporten på fritiden. Att få gå över till Grön Salong känns så rätt och spännande. Ska bli super kul med nya utmaningar och ser fram emot att utvecklas i yrket. Fram till jag tar mitt gesällbrev erbjuder jag 10 % rabatt på alla behandlingar.

Kristin Lindberg


Jag går fortfarande i skolan och detta yrket är verkligen mitt kall. Jag har tävlat i alla tävlingar jag kunnat och kammat hem 2 silvermedaljer i SM och 2 guldmedaljer i SkåneMästerskapen. Jag är väldigt noggrann och min första tanke när vi skulle gå över till Grön Salong var ” JAAAA” sjukt spännande!! Jag ger 25% rabatt på alla behandlingar och tar god tid på mig för att få ett perfekt resultat!

VID FRÅGOR KONTAKTA OSS

+46 (0) 4 35 - 154 50