Medicinsk Massageterapi

Medicinsk Massageterapi

Vid medicinsk massageterapi behandlar man ömma och spända muskler på djupet. Det ger en ökad blodcirkulation som förebygger och släpper på spänningar och smärta. Med hjälp av olika tekniker som triggerpunktsbehandling, PNF och PIR ökar man även rörligheten i muskulaturen samt hjälper muskeln att arbeta i sin fulla kapacitet. Denna behandling är bra för dig som känner spänningar i musklerna, spänningshuvudvärk eller tex ischiasliknande problem. Vi är medlemmar i Kroppsterapeuterna och har friskvårdsavtal via Benify & Actiway.

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Massage med varma lavastenar och eteriska oljor som effektivt och lätt mjukar- och värmer upp musklerna. En rofylld och behaglig behandling som garanterat får dig avslappnad och mjuk i kroppen.

Fibromassage

Fibromassage

En mjuk massage med fokus på avslappning och värme. Behandlingen anpassas helt efter varje individs behov och önskemål. De första behandlingarna kan ge ökad smärta såsom huvudvärk och muskelsmärta.. Efter ett par behandlingar är kroppen van och mottaglig för massagen som i sin tur ger ökad energi och minskad smärta.