Historien om Hard Rock Eco - The beginning

Starten i Juni 2009 var resultatet av målet att få ha världens bästa arbetsplats och kunden i centrum, säger Frida som öppnade HardRock Salong i Klippan, Skåne. Driftig + visionär resulterade snabbt i fullbokat schema och efter bara 5 månader anställdes den första kollegan.

2013 kammades priset för Årets Företagare hem, och salongen expanderade till en betydligt större lokal på 200 m2. Kort därefter utvecklade Frida allergi och skulle bli tvungen att sälja eller sadla om… Om det inte vore för Grön Salong.
Frida gjorde några studiebesök på andra Gröna Salonger och efter en utbildning i Danmark påbörjades resan till en Hållbar Salong.

Vändningen

Oktober 2018 invigdes en grönare salong och Frida kunde äntligen börja jobba igen och företaget döptes om till Hard Rock ECO.

På vägen träffade hon Caroline, som kom att bli delägare i företaget i årsskiftet 18/19.
När två kloka huvud slås ihop blir det uppenbarligen inget annat än succé. Ni finner två kraftfulla serieentreprenörer som ledare för Hard Rock ECO. De ser lyckan och glädjen att få leda andra till naturligare val i vardagen för att kunna kombinera Skönhet & Hälsa och dessutom ha riktigt roligt på jobbet.

“Vi har rätt personer på rätt plats och vår personal ger dig som kund precis vad du behöver. Vi är så stolta över våra medarbetare och kunder som är med oss på resan.” – Frida & Caroline

Hard Rock Eco Vision

Vår Vision är att vi på Hard Rock Eco ska inspirera till en modigare, gladare vardag. Där du får vara du, fullt ut utan konsekvenser för miljö och hälsa.
Ett varmt bemötande, hög professionalitet och fokus på dig som kund så skapar vi magi.