Frida Sunnadotter

Certifierad Frisör, Yogalärare & Ägare

Gesällbrev sen 2009 med extra utbildningar som färgtekniker, naturterapi och yoga, vilket gör att jag är väldigt intresserad av den holistiska hälsan och hur vi kan påverka hårets kvalitet.
Innehar även Mästarbrev vilket innebär att jag är en väl ansedd frisör med många års erfarenhet i yrket.

Cajsa Johansson

Certifierad Frisör & Auktoriserad inom hårförlängningar.

Cajsa innehar gesällbrev och frisörlicens sen 2019. Med sin mjuka och glada framtoning ser hon till att din hårvision blir till verklighet. Cajsas starka sida är att hon lyssnar på vad just du vill ha och skapar en look efter dina förutsättningar och dina drömmar. Hon är snabb och effektiv samtidigt som hon erbjuder en stund av lyx.
Hennes specialiteter är färgningar i olika slag, hos Cajsa får du alltid en färg som passar DIG!

Jasmina Lucaci

Jasmina tog studenten 2023 och är en utåtriktad och positiv tjej som är ivrig att utforska allt som frisör. Jasmina har jobbat hårt som elev och och har gått hela sin elevtid, samt arbetat alla lov hos oss.
Du kan känna dig trygg med Jasmina som arbetar professionellt och hon fick även stipendie för bästa elev i skolan.

Fram tills hon har avlagt sitt gesällprov erbjuder hon rabatterade priser.

Malin

Certifierad Frisör sen 2000

Malin innehar gesällbrev och har även erfarenhet av att ha drivit egen framgångsrik salong under 12 års tid.
Efter flytten till Skåne valde hon att joina vårt härliga team.
Malins specialitet är tuffa, fräcka frisyrer och att kombinera det med färg och du kommer mötas av ett stort leende med inbjudande humor.

Ingela Rhodin

Cert. Medicinsk Massageterpeut sedan 2004

Jag fokuserar på varje enskild individ och anpassar mina behandlingar utefter din kropps förutsättningar och problemområden. Jag ser till helheten och arbetar för att lösa problemen från grunden.
En frisk kropp och ett friskt sinne hör ihop. Genom att ge råd och behandla på djupet, når jag tillsammans med dig som kund, ett långvarigt resultat.

Jag har flera olika behandlingar som jag kan erbjuda, enskilt eller i kombination, för att ge ett så effektivt och hållbart resultat som möjligt. Utöver min medicinska massageutbildning kan jag även komplettera med bland annat zonterapi, aromaterapi och djupgående hot stone massage och sköna ansiktsbehandlingar.

Sara

Vaxterapeut sen 2019

Sara är vår expert på hårborttagning, hennes specialitet är att arbeta med sockervax som är en skonsam och effektiv vaxteknik. Sara vaxar hela kroppen och möter dig med smittande glädje och positivitet.

Therese

Frisörelev sen 2023 & dread artist

Therese bestämde sig för att sadla om till frisöryrket och gör sin praktik hos oss på Hard Rock Eco. Valet av salong var självklart på grund av vår kreativitet och miljötänk. Driven, företagsam och målinriktad tjej som ser nyfiket på sitt nya kall. Therese gör även dreads och är bland annat Fridas dread artist.

Caroline Magnusson

Delägare sen 2018

Jag ansvarar för massage- och vaxverksamheten på salongen och håller utbildningar inom vaxning. Tillsammans med Frida arbetar vi för att salongen ska vara en härlig mötesplats där kreativitet och möjligheter skapas.