Massagebehandlingar

Vid medicinsk massageterapi behandlar man ömma och spända muskler på djupet. Det ger en ökad blodcirkulation som förebygger och släpper på spänningar och smärta. Med hjälp av olika tekniker som triggerpunktsbehandling, PNF och PIR ökar man även rörligheten i muskulaturen samt hjälper muskeln att arbeta i sin fulla kapacitet. Denna behandling är bra för dig som känner spänningar i musklerna, spänningshuvudvärk eller tex ischiasliknande problem.
Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver.
En mycket lätt massage som stimulerar lymfsystemet. Hjälper till vid svullnader i kroppen, bra vid stresshantering och rensar kroppen från slaggprodukter.
Med fingerdrag löses förtätad bindväv upp. Detta förbättrar cirkulationen i kroppen och slagg som står i vävnaderna lossnar.

VID FRÅGOR KONTAKTA OSS

+46 (0) 4 35 - 154 50