Inför ditt besök

Vi på HardRock ECO har samlat några tips inför ditt besök hos oss.

Internetbokning

Att boka genom vår onlinebokning är väldigt smidigt, men tänk på att det är fråntider och vissa behandlingar kan ta längre tid. Ring gärna och rådfråga om du är osäker, och ta hänsyn till att tiderna inte alltid stämmer till 100%.

Tiden på din behandling

Var beredd på att din behandling kan ta tid. Hår är hantverk och färgförändringar kräver olika lång tid. Har du tider att passa är det viktigt att du säger detta vid bokningen.

Barn i Salongen

Vi älskar barn och det är självklart okej att du tar med vår nästa generation till salongen, men vet du med dig att de inte kan sitta stilla under tiden du får behandling bör du ha med dig en barnvakt med respekt för andra i salongen och för att vi ska kunna utföra vårt arbete professionellt.

När vi klipper barn strävar vi alltid efter att barnet ska få en bra upplevelse under sitt frisörbesök. Vi vill inte klippa ett barn som inte vill bli klippt, då detta kan skapa oroliga känslor och skräck inför kommande besök. De gångerna ett barn inte vill bli klippt trots ett pedagogiskt och mjukt försök tar vi betalt för halva klippningen, och bokar in barnet på ett nytt försök, där sedan den andra halvan betalas.

Åldersgräns

Frisördelen:
Hårfärgning – 16 år. Vi följer Läkemedelsverkets rekommendationer.
Gravida och ammande – Varmt välkomna att känna sig trygga hos oss med alla våra tjänster.
Klinikdelen:
Massage – från 8 år
Gravida och ammande – finns speciella massager & behandlingar för er.

Förhinder

Har du bokat tid men fått förhinder vill vi att du avbokar senast 24 timmar innan din avtalade tid. Ej avbokad tid debiteras med 100% av priset. Du avbokar enkelt genom ditt bekräftelsemail du får vid bokningstillfället eller genom att ringa eller maila till oss. Våra sociala medier är tänkt som ett ställe att finna inspiration och interagera med oss så tar vi ej emot avbokningar där. Observera att du inte kan prata in på vår telefonsvarare och avboka din tid.

Tack för att du respekterar vår arbetstid och avbokar i tid.